Rólunk

Imádjuk a ketogén diétát. Személyes, pozitív tapasztalatunk van vele, de tudjuk, hogy sokszor nem egyszerű a főzés és ezzel az étrenddel kapcsolatban is csak gyűlnek és gyűlnek a fejedben a kérdések.

Pontosan ezért hoztuk létre a ketogendieta.info honlapot, hogy összeszedjük a legfontosabb tudnivalókat és alap információkat, tippeket, ötleteket is adjunk az étkezés terén, olyan apróságokat, amivel színesebbé teheted az étrendedet.

A honlap egyetlen dologról szól: a ketogén diétáról.

Kiemelt célunk, hogy érthetően, ismeretlen szavaktól mentesen adjunk információkat a ketogén étrendről. De készítettünk egy keto szótárat is, mert más oldalakon valószínűleg bele fogsz futni ezekbe az ismeretlen kifejezésekbe.

További érdekesség, hogy tejmentesen űzzük a ketogén diétát, így vagy kifejezetten tejmentes receptekkel találkozol majd, vagy az általunk kitalált helyettesítésekkel.

Kellemes és örömteli perceket kívánunk mindenkinek, aki egy kicsit is érdeklődik a ketogén diéta iránt!

Tájékoztatunk, hogy az oldalon szereplő információk nem minősülnek orvosi tanácsnak és nem helyettesítik az orvosi konzultációt vagy kezelést. Tehát – ahogy azt még sokszor jelezni fogjuk a honlapon -, mielőtt belekezdenél a ketogén étrendbe, kérd ki orvosod tanácsát is.

Impresszum

Kiadó: Csilla Bartko sole trader/ egyéni vállalkozó

Székhely: Silver Beach, Co. Cork, Ireland

Email: info@ketogendieta.info

Tárhelyszolgáltató: Tárhelypark Kft.