Ketogén karácsonyi ajándék

ketogén karácsonyi ajándék

Gyakori kérdés, hogy mi legyen a karácsonyi ajándék egy diétázónak, nevezetesen ketogén diétázónak.

Létezik egyáltalán ketogén karácsonyi ajándék? Persze! És olyan jó, hogy így figyelnek ránk, hogy ez a kérdés felmerül.

Csokorba gyűjtöttük a legjobb ajándék ötleteinket, amiknek bármelyik ketogén diétázó örülne. Akár karácsonyra, akár más alkalomra.

21 ketogén karácsonyi ajándék

21 ketogén karácsonyi ajándék
  • Konyhai eszközök és kiegészítők

Egy vicces bögre, egy kötény, sütőkesztyű, egy humoros konyharuha és egy konyhai mérleg is mind nagyon praktikus ajándék lehet karácsonyra ketogén életmódot folytató ismerősnek, szerettünknek, barátunknak.

A lényeg, hogy pénztárcánkhoz mérten válasszunk. Választhatunk akár egy zöldség spirálozót, vágódeszkát cserélhető lapokkal, kézi habverőt, kést, botmixert, keverőtálakat, fűszervágó ollót is. Ezek is mind-mind használatban lesznek.

Egy jó minőségű süteményformával nem tudunk mellényúlni – itt gondoljuk át a megajándékozott szokásait. Ha egyedül követi a ketogén diétát, akkor az egészen pici daraboknak is nagyon fog örülni. Ha többen tartják ezt az étrendet a családból, akkor pedig válasszunk nyugodtan nagyobb formákat. A szilikonformák is nagy szolgálatot tesznek.

Választhatunk komolyabb konyhai gépeket is, mint például egy kávégép, multifunkcionális aprító/szeletelő, turmixgép. Vagy akár egy elektromos vagy kerti grillezőt is. Igazi különlegesség a sous vide gép, amivel vákuum alatt készülhet a hús vagy az air fryer, ami egy olaj nélküli sütő.

A választott konyhai ajándék mellé nyugodtan nyomtass ki néhányat receptjeink közül. A recepteket itt találod.

  • Ajándékkosár

Kérhetünk bioboltban is segítséget egy ketogén alapanyagokból összeállított ajándékkosárhoz. Ha elbizonytalanodnátok a boltban, hogy vajon mit szabad és mit nem fogyasztani ketogén diétán, a pontos listát itt olvashatod! De talán még jobb, ha minőségi, friss alapanyagokat rendelünk házhoz, akár havi előfizetéses rendszerben. Ennek nagyon fog örülni a megajándékozott ketogénozó.

  • Szakácskönyvek vagy egy üres könyv, amit megtölthet finomabbnál finomabb receptekkel

Ezekről ebben a cikkünkben már írtunk.

További ajándék ötletekért nézz szét ezen az oldalon is >>> További ajándék ötletek karácsonyra

Ha ketogén diétán vagy, nyugodtan küldd el ezt a cikket ismerőseidnek, szeretteidnek. Nagyon hálásak lesznek, hogy így megkönnyíted a dolgukat karácsonykor!

Forrás:

www.ruled.me/

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük